avestucadoors

Avé stucadoors & afbouw

Kwaliteit

Door onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in buitengevelisolatie en alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden.

Garantie

U heeft 5 jaar garantie op het stucadoorwerk binnen en 3 jaar garantie op al het stucadoorwerk buiten.

Offerte op maat

Elke klant heeft zijn eigen wensen. Wij van Avé stucadoors & afbouw geven u het beste advies.

Avé stucadoors & afbouw

Over ons

Avé stucadoors & afbouw levert alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden, mede door onze jarenlange ervaring, scholing en diverse cursussen kunnen wij onze klanten van alles bieden.

Wij zijn in het bezit van de volgende diploma’s: aspirant stucadoor, gezel stucadoor en het kader- en ondernemingsdiploma. Ook volgen wij geregeld cursussen om goed op de hoogte te blijven van alles wat er in de branche bijkomt of verandert. Alleen puur vakmanschap staat garant voor een goed resultaat.

Wij hebben diverse opdrachtgevers zoals aannemers, woningbouwverenigingen, architecten, particulieren en verenigingen van eigenaren.

De laatste jaren zijn de materialen en de eisen aan stucadoorswerken snel veranderd! Hierin zijn wij meegegaan zodat wij iedere keer weer opnieuw de beste materialen kunnen toepassen op onze werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het stucadoren van buitengevels en het aanbrengen van buitengevelisolatie. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Avé stucadoors & afbouw

Wat wij voor u betekenen

Stucadoor nodig? Avé stucadoors & afbouw uit Waddinxveen staat voor u klaar in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de Bollenstreek.

Onze passie staat garant voor een uitstekend eind resultaat. Wanneer u op zoek gaat naar een stucadoorsbedrijf zijn er allerlei aspecten van belang, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs, vakmanschap en expertise. Elke klant heeft andere wensen. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen werkelijkheid kunnen maken. U kunt alle stucadoorswerkzaamheden aan ons overlaten.

Certificaten

sbb logo
Erkend-leerbedrijf-avé-stukadoors.nl_
bedrijfschap-afbouw-Avé-stukadoors.nl-2 (1)
VCA-Avé-stukadoors.nl_
bedrijfschap-afbouw-Avé-stukadoors.nl_ (1)